Pasul 1. Selectează produsul care te interesează

Citește cu atenție descrierea fiecărui produs și alege produsul/serviciul de care ai nevoie. Apasa butonul galben Descarca acum…. pentru a merge mai departe.

Pasul 2. Ai ajuns pe pagina din magazin al produsului unde mai poti citi cateva informatii adiacente. Apasa butonul ADAUGA IN COS pentru a merge mai departe.

 

Pasul 3.  Datele de facturare. Te rugăm să introduci cu atenție datele de facturare și adresa de email. După confirmarea plății vei primi ghidul in adresa de email furnizată.

Important! Daca ai un cupon de promotie te rog apasa pe link-ul din finalizare comanda pentru a introducere codul si a obtine reducerea. Link-ul se afla in deasupra ecranulului  cu datele de facturare.

Pasul 4. Alege metoda de plata si apasa butonul PLASEAZA COMANDA.

a. Plata imediata prin MobilPay.ro cu card de debit/credit. Vei fi directionat catre pagina securizata a MobilPay.ro. Dupa confirmarea automata a platii  ghidul ajunge imediat in emailul tau.

Nu contează în ce monedă a fost emis cardul tău, MobilPay.ro face automat schimbul valutar. Nu vei plăti nicio taxa deoarece MobilPay.ro nu taxează pe cei care cumpăra online.

Important: Nu prelucrăm și nu stocăm datele cardului si nici datele personale ale posesorului de card. Plata se face prin intermediul unui procesator de plați recunoscut care  oferă  siguranță  maximă la procesarea de plați. Nicio informație legata de cardul tău nu va ajunge în posesia noastră!

b. Daca alegi plata prin transfer  în contul bancar, vei primi pe email factura care include toate detaliile de plata.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dacă ai internet banking poți face plata imediat, altfel trebuie sa mergi la o sucursala a băncii Transilvania si sa depui in contul Kronos Business Solutions SRL contravaloarea ghidului. Datele  de plata sunt:

Kronos Business Solutions srl,
CUI: 18787705
Banca Transilvania – Suc. Crangasi
IBAN: RO26 BTRL RONC RT03 3459 0601
Plata Ghid PFA comanda nr…..

CONTACTEAZA-NE!

Trimite-ne intrebarea ta si-ti vom raspunde in cel mai scurt timp.

Se trimit datele

©2018 Comunitate de antreprenori cu activitati independente

PFA - PFI - II -IF - Profesii Liberale

x (x)
x (x)
x (x)
x (x)
x (x)
x (x)
x (x)

sau

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account