Acest subiect conține 3 răspunsuri are 2 voci și a fost actualizat ultima dată de  Constantin Cozma acum 3 luni, 3 săptămâni.

 • Autor
  Mesaje
 • #11310
   Anca-Silvia Dimitrie 
  Participant

  Buna seara,
  Lasand la o parte Declaratia unica si tot balamucul creat de aceasta, sunt in paralel bulversata si de acest subiect, al protectiei datelor cu caracter personal si va rog frumos sa ma lamuriti, daca se poate, daca si eu ca PFA trebuie sa ma preocup de aceasta noua lege si ce presupune pentru mine a intra in legalitate din acest punct de vedere. Sau, daca se poate, sa ma sfatuiti unde m-as putea adresa, ce demersuri ar trebui sa fac. Pana astazi am crezut ca treaba aceasta nu are legatura si cu PFA-urile dar cineva m-a contrazis, doar ca n-a stiut sa ma indrume sa si rezolv problema.
  Multumesc mult, o seara frumoasa!

 • #11510
   Constantin Cozma 
  Keymaster

  Buna ziua! Are impact asupra dvs daca colectati date cu caracter personal: incepand cu numele si cu adresa de email. Daca folositi aceste date in alte scopuri decat in limita obligatiilor legale (obligatie legala este emiterea unei facturi) trebuie sa cereti permisiunea persoanei fizice pentru acest lucru. O sa stiu mai multe in zilele urmatoare si voi anunta aici si pe paginile de facebook.

 • #11525
   Anca-Silvia Dimitrie 
  Participant

  Buna seara, multumesc pentru raspuns, astept sa ne mai tineti la curent, pe toti cei cu PFA, despre acest subiect.
  Precizez ca folosesc datele cu caracter personal ale beneficiarilor mei, in general persoane juridice, in Contractele pe care le inchei cu acestia, nu doar la emiterea facturilor.
  In Contracte apar datele firmelor respective si cateodata, mai rar, pe langa numele reprezentantului legal – Administrator/Director – CNP-ul si/sau seria si nr CI ale acestuia. In facturi de asemenea, apar CNP si/sau seria si nr. CI ale “delegatului”
  Deci, ce ma sfatuiti, trebuie sa introduc cumva un paragraf in Contract, in care sa precizez ceva legat de aceasta protectie a datelor?
  Multumesc inca odata,
  Anca-Silvia Dimitrie

Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.

CONTACTEAZA-NE!

Trimite-ne intrebarea ta si-ti vom raspunde in cel mai scurt timp.

Se trimit datele

©2018 Ghid PFA - Informatii fiscale si contabile pentru Persoane Fizice si Activitati Independente.

PF - PFI - PFA - II - IF - Profesii Liberale

sau

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account