Acest subiect conține 5 răspunsuri are 4 voci și a fost actualizat ultima dată de  Constantin Cozma acum 3 săptămâni, 1 zi.

 • Autor
  Mesaje
 • #7446
   Andrei Bardan 
  Participant

  Am un PFA impozitat la norma de venit. Norma de venit este injumatatita deoarece sunt angajat pe perioada nedeterminata cu norma intreaga. In 2017 norma a fost 15000, anul acesta este 22800 deci dupa corectie 11400 (sub 1900/luna). Trebuie sau nu sa depun D600? Multumesc, Andrei

 • #8833
   Constantin Cozma 
  Keymaster

  Buna ziua. Nu trebuie sa depuneti 600 dar sa asteptam modificarea la codul fiscal din martie 2018.

 • #10825
   Viorica Popa 
  Participant

  Buna seara!! va rog daca se poate sa-mi trimiteti temeiul legal pe tru injumatatire Norma de venit,in cazul in care esti salariat cu norma intreaga si detin si un PFA/CULTURA CEREALELOR…….Va multumesc mult!!!

  • #10855
    Constantin Cozma 
   Keymaster

   Buna ziua! Normele de venit pentru veniturile obtinute din activitati agricole nu se corecteaza; doar la activitatile independente sunt corectii.

 • #12585
   Violeta Constandache 
  Participant

  Buna ziua, Sunt profesor incadrat pe perioada nedeterminata si m-am inregistrat ca meditator in sistem real la ANAF. Ce documente ar trebui sa intocmesc in contabilitate si ce declaratii/registre trebuie sa depun la ANAF? Multumesc!

  • #12727
    Constantin Cozma 
   Keymaster

   Buna ziua! Aplicati principiile contabilitatii in partida simpla, intocmiti Registrul Jurnal de incasri si plati, registrul inventar si registrul de evidenta fiscala. Sunt multe de spus, dar nu e nici timp si nici locul potrivit aici. Daca aveti nevoie de ajutor avem o solutie: https://comunitate.gestiunepfa.ro/ghid-contabilitate-pfa/

Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.

CONTACTEAZA-NE!

Trimite-ne intrebarea ta si-ti vom raspunde in cel mai scurt timp.

Se trimit datele

©2018 Comunitate de antreprenori cu activitati independente

PFA - PFI - II -IF - Profesii Liberale

x (x)
x (x)
x (x)
x (x)
x (x)
x (x)
x (x)

sau

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account